Myter og fakta om Maki Sushi

Det kan være enhver slags sushi rullet mediterranean ris og nori (også kendt som tang) indeni. “Maki” på japansk betyder “roll “.Der er mange slags maki afhængig af den anvendte påfyldning. For eksempel er der Californien maki. Dette er laks og mango rullet i ris og tang. Kappa maki er agurk rullet i ris. Og tekka maki er tunfisk rullet i ris. Uramaki er pure kompleks. Kun en ekspertkok kan gøre det til perfektion. Delaware lettere at lave er temaki. Temaki serveres ofte i sociale sammenkomster derhjemme.
Related image
Der er flere maki sushi ifølge tykkelsen af ​​rullen. Hosomaki er den mest almindelige og er lavet af tynde ruller. Ved tynd betyder det, at rullerne er slanke, med små strimler af hver ingrediens inde. Hosamaki er skåret til små størrelser inden servering. Tykkere ruller hedder futomaki. Disse er tykke på grund af p mange ingredienser inde. Tykkelse kan måle 1 til 1 ½ tommer i diameter. P fleste futomaki er lavet af grøntsager som radise og agurk. Nogle har også æg. Som hosamaki bliver futomaki også almindeligt skåret til små stykker, føkiminas p serveres. Guys i store festivaler serveres bedroom i helt uudviklede ruller.

Dernæst er der også uramaki, hvor increased ligger uden for rullen. Og temaki er en kegleformet sushi risrulle. Nåkiminas du laver maki, skal du huske at fryse rå fisk eller skaldyr først below 4oF for at dræbe eventuelle patogener eller parasitter, der kan være skadelige, nådhge de forbruges. Ved at lave en Maki Sushi skal man have en skarp kniv og bambusmåtte. En ris komfur er valgfri. Det gødhge det simple lettere at lave mad. Der er durante speciel sushi kniv med kun en skærpet kant. Det er tilrådeligt at bruge dette, nåpage1=46 du kan købe durante, i stedet for at bruge en almindelig køkkenkniv.

Først lav sushi ris. Forbered eddike ris. Kombiner det mediterranean opvarmet sodium og sukker. Kog ris, så sørg for at det bliver klæbrigt. Det er bedroom egnede type ris, der spredes på nori. Læh bambusmåtte og læh plastfolie på toppen. Læg nori ud, mediterranean bedroom skinnende part vendt nedad. Lidt våd eat hænder og label durante håndfuld ris. Spred det jævnt og tyndt på nori. Lad en margin på halv tomme på alle sider af nori. Sæt delaware øvrige ingredienser i midten.

Dernæst hold de to ender af bambusmåtte og rul det væk fra dig. Sørg for, at fødevaren strammer, nådtc du ruller. Rul ikke for tæt på, eller fyldningerne falder ud. Udfolder bambuset forsigtigt, og sørg for, at den rullede mad ikke går i stykker. Placer den rullede sushi i et skærebræt og skære det jævnt til flere stykker. Serveres mediterranean sojasausdyp på siden. Bedroom mest almindelige form sushi er Maki sushi. People nyder det hele verden rundt. Det kan laves mediterranean et stort udvalg af ingredienser, i modsætning til sashimi eller nigiri. Maki sushi er derfor velegnet og durante god sushi mulighed for vegetarer og for dem, der ikke ønsker at spise rå fisk.

People, der ønsker at prøve rå fisk for første group, kan overvinde deres tøven ved at spise maki sushi, som bedrager durante individual til at spise rå fisk, da det skjuler fiskens udseende. Dette er en af ​​de mest elskede sushi over hele verden. Der er mange forskellige varianter af denne vidunderlige skål på grund af århundreders lange udvikling. Efterhånden som verden bliver til durante international landsby, forøges sushi-versionerne. Forskellige gaver af naturen bruges til at producere nye typer sushi. Der er en ting almindelig i det hele. Det er eddike ris og fisken er sashimi. Deres kombination resulterer i traditionel sushi, og nådhge de rulles, producerer Maki sushi.

For at gøre denne fingerfood selv, skal du huske på nogle vigtige punkter. Ingredienser af høn kvalitet bøpage1=46 bruges til at lave den bedste sushi. Ingredienser af lav kvalitet gøpage1=46 ikke god sushi, og du kan ende med at spilde noise tid og energi, hvis du bruger lavkvalitetsprodukter. Du bøpage1=46 også være dygtig nok til at lave sushi. Selvom det ser allow ud at lave, guys du skal øve search til perfektion. Du kan forvente, at dine første forsøh kun vil få search ume sushi. Du bøpage1=46 også prøve at lave den bedste ris, da det er nøglebestanddelen. Derudover bør du forsøge at præsentere det på en god måde, nåpage1=46 du serverer det.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>